Vår historia

2013 var startskottet för Ljungbys egna hälsomässa! Över en fika kom mässan till av Helena Hellström och Caroline Henrysson Holmqvist. Och då kom även Jennie Torebo in i bilden då hon ville vara med och hjälpa till. Tillsammans blev de ett bra team som fick ihop 16 utställare i lilla Godsmagasinet i Ljungby. Dörrarna skulle öppnas halv tio till mässan, men redan vid halv tio var de första besökarna på plats. Dagen blev lyckad och över 200 besökare hade kommit under dagen. Mässan blev en succé. 
 
2014 blev det en något större mässa. Hur kan man få in mer utställare och vad för lokal ska man ha? I slutändan blev det lite över 30 utställare och fler besökare! Vi flyttade mässan från Godsmagasinet till Garvaren och dess stora lokal på andra våningen. Helena, Caroline och Jennie fick med en ny arrangör på tåget av Linda Ottosson. Det blev en väldigt lyckad dag! 
 
2015 var startskottet för nya arrangörer. Jennie var fortfarande kvar ifrån grunden, men de resterande hade andra projekt på gång mer eller mindre. Jennie i sin tur tog med Jane Kanth Karlsson, Monika Pal, Lillan Papp & Anita Tykesson med på tåget. Detta år var vi kvar på Garvaren och hade 50 utställare och ännu mer besökare. Nya förläsare och nya happenings under dagen tillkom. Nytt för detta år var att Prairie Buffalo fanns på plats med sin indianunderhållning som blev väldigt populär, samt Judy's Danscenter som hade dansuppvisning. 
 
Och nu 2016 är det fjärde gången som vi kör mässan och fler år lär det blir. Årets arrangörer är Jennie, Jane och Monika. Det blir nya föreläsare, Prairie Buffalo är tillbaka och storseans med Helena samt prova-på-yoga med Krisitina Olofsson. Massa nytt som sagt och nu laddar vi upp med nästan 70 utställare! 
 
BILDER FRÅN 2013
 
BILDER FRÅN 2014
 
BILDER FRÅN 2015
 
 
 
 
Mässan lever vidare i Ljungby!

Kommentera här