Ulrica Svensk - Ditt Inre Ljus

Ulrica är certifierat medium och hypnos terapeut. Det mediala har alltid varit ett stort intresse för henne sedan unga år och som i sin tur lett henne in på kurser och utbildningar. Ulrica arbetar extra på en telefonlinje som heter Tarotguiderna där hon ger vägledning till andra runt om i Sverige.

Hon började sin resa för några år sedan då hon blev sjukskriven av stress och utmattning och kämpade för att klara "enkla" vardagliga sysselsättningar. Hon bokade in en sittning hos ett medium och det fick henne till att utveckla sin medialitet och detta förde in henne på kurser och utbildningar. Att utveckla sig andligt var hennes väg tillbaka från sjukskrivning och gav henne energi och glädje.

Idag gör hon privata sittningar då hon tar emot kunder i sitt hem eller hembesök. Hon har kunder runt om i Sverige, men även utomlands då kontakten sköts via Skype. Du kan vända dig till henne om du behöver personlig vägledning och när du står inför olika val i livet. Hon känner snabbt in energier och förmedlar personliga budskap. Hennes guider ger henne vägledning på era frågor där hon fungerar som en kanal för att vägleda just dig, men använder sig även utav änglakort, pendel och tarotkort. Budskapen som kommer till dig kan vara både från andevärlden och via guider, men hon erbjuder även andra tjänster som djurkommunikation, husrening, tidigare liv, healing, öronakupunktur och hypnos. Ulrica håller även kurser i medial utveckling då hon har elever som har gjort stora framsteg i sin utveckling.

När ni träffas så har hon nyligen kommit hem från en veckas studerande i England på Arthur Findley Collage. Detta är ett collage för dem som är andligt och spirituellt intresserade och där några av världens bästa medium arbetar som lärare.

 
 

Kommentera här