Ellen Svensgård - Shiatsu

VÄLKOMMEN till Ellens Shiatsu!
 
Vad är shiatsu?
Shiatsu är en japansk kroppsterapi med djupa rötter i den traditionella kinesiska medicinen.
 
Det egentliga syftet med shiatsu är att få krop och själ i balan, så att vi kan självläka - så fungerar all läkning. För att uppnå denna balans måste kroppens kanaler (de såkallade meridianerna) för vår livsenergi (kallas även för qi) befrias från blockeringar, så att energin kan flöda fritt. Under en shiatsu behandling sker detta med hjälp av masserande rörelser, stretchningar, tryck och rotationer. Självläkning kan också underlättas ex genom att utöva qigong eller yoga som stretchar våra meridianer eller genom en hälsosam livsstil rent allmänt!
 
Behandlingen, som ges på en madrass på golvet med kläderna på, är mycket behaglig och individuellt anpassad och man känner sig totalt avslappnad efteråt. Efter behandlingen går vi igenom vad man själv kan göra för att förbättra hälsan om du så önskar!
 
Shiatsu hjälper vid många olika tillstånd av ohälsa, ex om man har problem med:
Sömnkvaliten, energin, humöret (ex nedstämdhet, rastlöshet, ångest, oro), aptiten (ex sötsug och beroende), matsmältningen (ex gaser, knip, halsbränna) utrensningen (blåsa/tarm, mensproblem, svettningar, slemmig hals, eksem), stressymptom, utbrändhet och sist olika former av smärta, värk, stelhet och svullnad med mera.
 
Gå gärna in på hemsidan - där finns ett bildspel som visar hur behandlingen går till!
 
www.naturellen.se
postmaster@naturellen.se

Ellen Svensgård, Lidhult
035-93138, 0702666783
 
 

Kommentera här