Meddo i Ljungby

Meddo Ljungby är en dropin solstudio med tre liggsolarier o ett ståsolarie. Oss hittar du på Kungsgatan 7 och vi har öppet mellan 6-22 365 dagar om året.
 
I våra varuautomater säljer vi solkrämer för solariebruk som påskyndar bruningseffekten, återfuktar din hud och bevarar din färg så den håller längre. 
 
Vi har även en VIP-klubb där du som medlem får upp till 33% rabatt på solning. Anmäl dig inne på solstudion eller på Meddo.se så skickar vi kortet hem till dig. Gilla gärna våran facebooksida Meddo Ljungby för info, tävlingar mm.
 
Den största anledningen till att sola solarie är att du får i dig D-vitamin. I norden saknar vi solens naturliga effekter mellan september-april. Enligt forskningsrapporter har D-vitamin ett starkt förebyggande effekt på cancer, hjärt/kärlsjukdomar, benskörhet o stärker dessutom immunförsvaret. 90 % av vårt D-vitamin bildas av huden när den utsätts för UV-ljus.
 
I en avkopplad miljö kan du njuta av en skön solstund när du vill!
 
Meddo Ljungby!
 
 

Christina Jönson - ViTulima massage

Jag heter Christina Jönson och mitt företagsnamn är ViTulima Massage. 
Jag har jobbat med massage i elva år. 
 
I Bassarås och i Knäred tar jag emot mina massagekunder och jag är även  ute på en del företag och masserar. 
Jag har olika behandlingsformer som jag arbetar  med.  Taktipro massage, Klassisk massage, Bowenterapi och Kraniosakral terapi. 
 
 

Åse Bergqvist - Hilmizz Design

Hilmizz är ett företag som säljer smyckesdelar, pärlor & egentillverkade emycken... allt naturligtvis i nickelsäkert material.
 
Jag håller smyckestillverkningskurser där man bokar in ett gäng från jobbet, grannar, släkten eller varför inte ha tjejträffen! Här med god mat & dryck och samtidigt göra några läckra smycken.... Många andra har gjort det  ;)  
 
Gillar du att göra dina smycken själv så innehåller webshopen det mesta som behövs inom smyckestillverkning.
Fysiska butiken för smyckesdelar är öppen efter överenskommelse.
 
Smyckena säljs mestadels på mässor såsom Wapnö, Huseby olika hantverksmässor och julmarknader.
Det förekommer även hemförsäljning både ute hos kund och i butiken...här gäller samma sak, slå en signal så kommer vi överens om tid och plats ... Du har även möjlighet att önska en egen design på ditt smycke.
 
Välkomna / Åse Bergqvist